Vi anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores website gennem trafikmåling og optimering af indhold. Når du navigerer videre på sitet uden at ændre dine indstillinger, antager vi, at du accepterer at modtage alle cookies fra vores hjemmeside.
  • Profilanalyse

Test og personprofilanalyse

For at sikre det bedste jobmatch og dermed størst succes i jobbet er det vigtigt at klarlægge både faglige og personlige kompetencer i en jobanalyse.

Jobanalysen og din ansøgning vil være grundlaget for jobinterviewet, men vigtigst er selve samtalen, hvor faglige og personlige kompetencer uddybes. 

I langt de fleste tilfælde anvender vi ikke test eller personprofilanalyse i forbindelse med rekrutteringer. Vi har de bedste erfaringer med gode samtaler, hvor informationsniveauet er højt, og mulighederne for at afstemme kemi er til stede.

Der kan være særlige stillinger eller nøglefunktioner, hvor en test eller personprofilanalyse er relevant. I de tilfælde samarbejder vi med professionelle testleverandører, som også kan stå inde for vores holdninger og etik på rekrutteringsområdet. Hvis test indgår i et rekrutteringsforløb, vil du blive grundigt instrueret i forløbet, herunder hvordan feedback og tilbagemelding vil foregå.

Personprofilanalysen giver et værdifuldt overblik over dine styrker og udviklingsmuligheder. Den skærper opmærksomheden og sikrer, at vurderingen af dine personlige egenskaber forbliver objektiv. 

Da ingen analyser er i stand til at indfange alle nuancer, er det vigtigt at understrege, at en analyse ikke står alene. Den ligger kun til grund for en dialog om styrker og begrænsninger.

Du vil altid modtage en skriftlig tilbagemelding på dine resultater. Såfremt du får en mundtlig tilbagemelding, vil det være en certificeret medarbejder hos BDO, som giver dig tilbagemeldingen.