Vi anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores website gennem trafikmåling og optimering af indhold. Når du navigerer videre på sitet uden at ændre dine indstillinger, antager vi, at du accepterer at modtage alle cookies fra vores hjemmeside.
  • Jobsamtalen

Jobinterviewet

Formålet med jobinterviewet er, at give dig mulighed for at uddybe dine faglige og personlige kompetencer samt give dig en introduktion til BDO og jobbet.

Ved jobinterviewet afdækkes det umiddelbare match mellem dig og jobbet, personlige egenskaber, så som arbejdsform, motivation og særlige styrker og begrænsninger i forhold til jobbet.

Det er vigtigt, at du giver et klart billede af dig selv - både personligt og fagligt. Vi vil derfor have en række spørgsmål til dig, som er med til at afdække din profil. Vi vil gerne vide noget om dine faglige interesser og kompetencer, men mindst lige så vigtigt er det, at vi får et billede af dig som menneske - Hvad driver dig? Hvad brænder du for? Hvad motiverer dig? Afklaring af dette er en grundlæggende forudsætning for, at  du kommer til at trives bedst muligt i jobbet. Brug eventuelt vejledningen til en god ansøgning til din forberedelse af jobinterviewet.

Hvis der er tale om en lederstilling, giver interviewet os mulighed for at få et indtryk af din foretrukne lederstil i forhold til jobbet og BDO.

Samtalen foregår åbent og uformelt og med plads til dine spørgsmål, da det er vigtigt, at du også får spurgt ind til BDO, jobbet, muligheder mv. En forudsætning for et godt og udviklende samarbejde er et gensidigt match.