• Revisor Team Nord bliver en del af BDO

Revisor Team Nord bliver en del af BDO

Vi har igen vokseværk og fra den 1. oktober 2019 vil Revisor Team Nord blive en del af BDO.

Torben Gyde, der er BDO’s regionsleder i Region Nord ser frem til samarbejdet:

”Revisor Team Nord er et veldrevet revisionsfirma med dygtige medarbejdere og en fin kundeportefølje. Vi har konstateret, at der også er fundament for fremadrettet samarbejde mellem partnerne hos Revisor Team Nord og BDO. Derfor ser vi meget frem til at hilse på vores nye kolleger og kunder. Tilgangen af Revisor Team Nord sikrer os en meget stærk geografisk tilstedeværelse i Nordjylland, og beslutningen understøtter BDO’s strategi om både at vækste organisk og via tilgang af attraktive aktører i markedet.”
 

Samme gode service

Indehaver og revisor hos Revisor Team Nord, Anette Frederiksen, som også bliver leder af kontoret efter den 1. oktober, når navnet ændres til BDO i Aabybro, er sikker på, at BDO’s bagland kan tilføre kunderne en endnu stærkere platform i fremtiden - og det stadigvæk til den rigtige pris:

”Vi driver i dag en velkørende revisionsvirksomhed med høj kundetilfredshed, og den position ønsker vi at fremtidssikre ved at blive en del af BDO. Vi oplever et godt værdifællesskab med BDO, og vi ser frem til at kunne tilbyde vores kunder adgang til en lang række specialkompetencer, samt til at vores medarbejdere får nye, gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling inden for BDO’s eget Academy,” siger Anette Frederiksen.
 

Det bedste af to verdener

Adressen på Aabybros bedste revisionshus forbliver Industrivej 10, og nuværende og kommende kunder kan se frem til, at få gavn af BDO’s specialafdelinger blandt andet inden for skat, moms, GDPR, cybersikkerhed, consulting, virksomhedshandel og offentlig revision. Derudover bliver kontoret nu en del af det internationale BDO-netværk, der tæller mere end 160 lande i verden.


Har du spørgsmål eller bemærkninger til ovenstående, så er du meget velkommen til at kontakte Torben Gyde på telefon 2324 5727 eller Anette Frederiksen på telefon 9618 2258. Naturligvis også hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med.