• Nyborg Strand
Case:

Nyborg Strand

23 april 2018

Nyborg Strand er hele Danmarks mødested

Hotellet er fulgt med udviklingen, har udvidet, bygget til flere gange, så derfor står Nyborg Strand topmoderne og klar til fremtidens begivenheder – og det med den skønneste beliggenhed kun 20 skridt fra det smukke Storebælt.

Solid baggrund og tryg rådgivning

Hotellet har en solid historisk ballast og siden 1899, hvor det der dengang hed Nyborgs nye Badehotel åbnede, har en dedikeret kreds støttet op om Nyborg Strands udvikling. Det var fremadsynede forretningsmænd, der gik sammen om opførslen, og gennem årene har såvel område som hotel udviklet sig hastigt. I 1998 samlede Storebæltsbroen landsdelene, og da blev det endnu lettere og endnu mere attraktivt at arrangere at komme til og fra Nyborg Strand.

Som rådgivende revisionsvirksomhed har BDO været med de sidste fire årtier, og det er et samarbejde, der fungere upåklageligt. Direktør for Nyborg Strand Poul Jacobsen fortæller: ”Vores statsautoriserede revisor Jesper Bechsgaard Jørgensen fra BDO er skarp og meget dygtig. Han er altid velforberedt, hans kompetencer, ærlighed og uvildighed er en stor styrke for os; for gennem proaktivitet lykkes vi med at bringe ting i orden, førend de vokser og bliver til problemer. Herudover formår Jesper, at bringe de rigtige specialister fra sit BDO-bagland på banen. Derfor er vi sikret de bedste løsninger, hvad enten det drejer sig om investeringer, løn, skat eller moms, ” forklarer Poul Jacobsen og tilføjer: ” Ingen opgave er for stor eller for lille, og relationen til BDO giver os en stor tryghed. ”

Tilfredse kunder kommer igen

Hotel Nyborg Strand ligger centralt placeret, det er let at komme til både fra motorvejen mod Jylland og mod Sjælland samt med togforbindelser. Så når man markedsfører sig på at være hele landets mødested, så kunne intet være mere rigtigt. 

”Hele 80 procent af kunderne hos os er genkøbskunder, og den trofasthed i forhold til stedet vidner om stor loyalitet, ” fortæller direktør Poul Jacobsen og tilføjer: ”Vi har arbejdet med at skabe stærke alliancer både til kunder og til samarbejdspartnerne ”Visit Denmark”, ”Destination Nyborg” og ”Inspiring Denmark” – det har været og er en stor succes for os. ”

Råd til at investere i fremtiden

Nyborg Strand ejes af et aktieselskab, og alle aktier er samlet i Nyborg Strand Fonden. Det velkonsoliderede Nyborg Strand har da også haft musklerne til at udvide for 300 millioner kroner, da finanskrisen var på sit højeste. ” Vi arbejdede, tænkte i nye tiltag og kom styrkede ud af krisen. Det Hotel Nyborg Strand, vi har i dag, er klar til de næste mange års vækst. Og Jesper har rådgivet os igennem alle de mange beslutninger. Hans uvildighed og skarpe revisorøjne har virkelig været en styrke, ” slutter Poul Jacobsen.