Energi & Forsyning artikel:

BDO inviterer til webinar om forsyningsbranchen

29 oktober 2020

Grundet coronasituationen har BDO omlagt sine tre fysiske seminar om forsyningsbranchen til et todelt webinar mandag den 9. november.

Forsyningssektoren er i rivende udvikling, og myndighedernes krav og regulering af branchen er i konstant forandring. Det kan være svært som forsyningsselskab at navigere i dette foranderlige miljø, med forskellige krav og forventninger fra interessenter i branchen.

Det er derfor vigtigere end før, at ledelsen i forsyningsselskaber er opdateret på den seneste udvikling i sektoren, så de konkrete problemstillinger nu og i fremtiden håndteres korrekt.

BDO vil på dette webinar sætte fokus på, hvad der aktuelt sker i forsyningsbranchen -økonomisk og lovgivningsmæssigt. Vi inviterer derfor til et online morgen- og eftermiddagsmøde i Energi og Forsyning, hvor vi i fællesskab vil sætte fokus på de problematikker og løsninger som forsyningsbranchen står overfor i dag og i fremtiden.

På mødet vil varmeforsyningen og vand- og spildevandsforsyningen være på dagsordenen, hvor vi blandt andet vil stille skarpt på den grønne omstilling, overskudsvarme og legalitetskontrol.

Lyder dette webinar som noget for dig og din virksomhed?

Tilmeld dig her