• Avanceret søgning

Viser 1 - 9 af 55
1  2 3 4 5 ...
11 februar 2019

Rejsebureauer og rejsearrangører er momspligtige, men kun af deres salg af pakkerejser. Bureauerne skal endvidere afregne momsen efter helt særlige regler. Der gælder derfor specielle regler for fakturering, ligesom der stilles bestemte krav til bogføringen.

/da-dk/faglig-info/skat-og-moms/rejsebureauer-og-moms
05 februar 2019

Rigtig mange danskere har allerede en feriebolig i udlandet, og endnu flere drømmer om det. En ødegård i Sverige, et byhus i Provence, en hacienda i Malaga eller en lejlighed i Alanya. Mulighederne er mange.

/da-dk/faglig-info/skat-og-moms/skat-ved-koeb-af-feriebolig-i-udlandet
05 februar 2019

Tanken om at tilbringe sit otium under varmere himmelstrøg tiltaler mange danskere. At flytte til et andet land er imidlertid ikke nogen nem sag. Nedenfor giver vi svar på nogle af de skattespørgsmål, der ofte melder sig.

/da-dk/faglig-info/skat-og-moms/fraflytning-til-udlandet
05 februar 2019

Skattelovgivningen indeholder mange regler, der har betydning for dyrlæger. Nedenfor giver vi en kort omtale af forskellige problemstillinger i forbindelse med handel med dyrlægevirksomheder, hvor skattemæssige overvejelser ofte er i centrum eller bør være det.  

/da-dk/faglig-info/skat-og-moms/skat-ved-handel-med-dyrlægevirksomheder
05 februar 2019

Når en minkfarm skal handles opstår der en række spørgsmål, fx hvad minkfarmen er værd og hvordan køberen skal betale købesummen.  

/da-dk/faglig-info/skat-og-moms/skat-ved-handel-med-minkfarme
24 januar 2019

Når en lønmodtager kører i sin egen bil i arbejdsgiverens tjeneste, påfører han sig selv en udgift. Når arbejdsgiveren skal dække denne, er der kun én vej, hvis det skal være skattefrit. Det skal være med en fast kilometersats, og en række betingelser skal være opfyldt.

/da-dk/faglig-info/skat-og-moms/skattefrie-koerepenge
24 januar 2019

Selvom aktiviteterne i en idrætsforening er baseret på frivilligt arbejde, så er det de færreste foreninger, som ikke har lønansatte og som ikke udbetaler godtgørelser i større eller mindre omfang. Netop når det gælder godtgørelser, er skattereglerne indrettet ganske hensigtsmæssigt, idet disse...

/da-dk/faglig-info/skat-og-moms/skattefrie-godtgoerelser-i-idraetsforeninger
24 januar 2019

Telefoner og computere er helt almindelige arbejdsredskaber i alle virksomheder. Den teknologiske udvikling har imidlertid sammen med udbredelsen af hjemmearbejde medført, at medarbejderne ikke kun bruger disse arbejdsredskaber på jobbet, men også tager dem med hjem. I mange tilfælde betaler...

/da-dk/faglig-info/skat-og-moms/skat-pa-telefoner-computere
24 januar 2019

Rejser har alle dage været nøglen til at skaffe sig ny inspiration og ny viden. Rejser har også altid været et godt værktøj, når det handler om at udbygge de sociale relationer mellem en gruppe af medarbejdere, i en bestyrelse eller i et repræsentantskab. Derfor bruger mange virksomheder penge på...

/da-dk/faglig-info/skat-og-moms/skat-pa-studierejser-og-firmaudflugter
Viser 1 - 10 af 55
1 2 3 4 5 ...