• Avanceret søgning

Viser 1 - 9 af 14
1  2
15 marts 2018

Mit BDO og BDO Online gør, at du helt enkelt kan høste administrative gevinster digitalt uden at investere i digital kompetenceudvikling eller ny teknologi.

/da-dk/faglig-info/business-services-outsourcing/mit-bdo/mit-bdo-og-bdo-online
12 februar 2018

BDO løser opgaver for almene boligorganisationer, hvor kombinationen af faglig indsigt og stærke metodiske kompetencer tilfører størst mulig værdi til jer. BDO Advisory bistår bl.a. den almene sektor med udvikling, administration og økonomistyring af almene bygge- og renoveringsprojekter.

/da-dk/faglig-info/advisory-publikationer/consulting/raadgivning-og-bistand-til-almene-boligorganisationer-med-egen-identitet
30 juli 2017

Læs vores trainee brochure og find ud af, om du har, hvad der skal til. 

/da-dk/faglig-info/karriere/trainee/trainee-brochure-2017
10 maj 2017

BDO har spidskompetencerne og et tværfagligt team af rådgivere og revisorer, der er specialister indenfor forsyningsområderne.

/da-dk/faglig-info/brancher/energi-og-forsyning/forsyningssektoren-faa-vores-indsigt-og-viden
20 marts 2017

Vi har et langt og indgående kendskab til mink-branchen. Derfor kan vi rådgive dig om, hvordan du optimerer driften bedst mulig, så der bliver mere til dig selv.

/da-dk/faglig-info/brancher/landbrug-og-fiskeri/minkavler-vaelg-en-revisor-der-forstar-din-bran
25 januar 2017

Gennem årene har vi varetaget tilsynet som uvildig leverandør for en lang række kommuner. Flere af vores kunder har anvendt os i en årrække, hvorved tilsynet har været en aktiv medspiller i mange kommuners udviklingsføljeton. Aktuelt fører vi tilsyn i over 30 af landets kommuner.

/da-dk/faglig-info/advisory-publikationer/consulting/tilsyn-fra-bdo-bade-kontrol-og-læring
18 januar 2017

Mange virksomhedsejere har styr på strategien for fremtiden, men ikke alle har lagt en plan for, hvad der skal ske, hvis uheldet er ude, og ejeren fra den ene dag til den anden ikke er til stede i virksomheden.

/da-dk/faglig-info/business-services-outsourcing/plan-b/plan-b-dit-virksomhedstestamente
10 januar 2017

Sammen med jer kan vi udvikle og implementere et sammenhængende forløb for de mest udsatte borgere og familier i kommunen. Både borgeren og kommunen vil opleve en større enkelthed, kvalitet og effekt i samarbejdet, som samtidig vil medføre færre udgifter.

/da-dk/faglig-info/advisory/consulting/det-sammenhaengende-borgerforloeb
Viser 1 - 10 af 14
1 2