• BDO Corporate Finance gennemfører salg af svensk transportvirksomhed
Case:

BDO Corporate Finance gennemfører salg af svensk transportvirksomhed

07 august 2020

BDO Corporate Finance har netop gennemført en ny transaktion i forbindelse med salget af transportvirksomheden Berneco Transport, hvor vi har ageret finansiel rådgiver i samarbejde med BDO Malmø. Salget, der har forløbet over de sidste otte måneder, er afsluttet med succes – dette på trods af udsættelse og udfordringer som følge af Covid-19’s nedlukning af landene.

Den svenske transportvirksomhed, der er specialiseret i tempereret transport af hovedsagelig frugt og grøntsager fra Belgien, Holland og Luxembourg, skal som følge af salget nu leve videre som en del af virksomheden Tempcon Group.  

Tempcon Group består af en gruppe af virksomheder, der alle beskæftiger sig med tempereret transport og logistik. Gruppen er majoritetsejet af den svenske investeringsfond Accent Equity.

Gennem erhvervelsen af Berneco Transport tager Tempcon Group et vigtigt skridt mod en øget internationalisering, da Berneco Transport kan bidrage med ny, international viden til gruppen og åbne op for helt nye muligheder på det europæiske marked.

Berneco Transport vil fremadrettet fortsat være ledet af de nu tidligere ejere.

 

Vil du vide mere om BDO Corporate Finance?

Læs mere om BDO Corporate Finance