Artikel:

Tre skridt væk fra skrivebordet: Ski, lejlighed og semi-overlevelsesture

29 januar 2018

I denne udgave af månedens medarbejder byder vi velkommen til Rasmus Sikker Olsen og beder ham nævne tre ting, der fylder i livet, når arbejdsdagen er slut.

Hvad fylder en del i dit liv lige nu?

Indtil for ganske nylig var det studiet. Jeg fuldførte min kandidat i finansiering og regnskab ved CBS her i sommer. Omstillingen til fuldtidsarbejde har selvfølgelig også fyldt en hel del i tiden siden da. Desuden er jeg lidt på lejlighedsjagt, men med det nuværende lejlighedsmarked i København er det ikke nemt at finde det helt rigtige.

Men du er ikke ny i BDO regi, er du?

Nej, det vil jeg ikke sige. Jeg har været studiemedhjælper her i 2 år. Det var primært i vores M&A-afdeling, mens jeg nu arbejder med det andet ben i BDO Corporate Finance kaldet Transaction Services. Man kan godt mærke, at man får mere ansvar her i ”voksenjobbet”, og det kan jeg rigtig godt lide.

Hvad er noget af det bedste ved din position?

Jeg kan godt lide at præsentere noget komplekst på en forholdsvis simpel måde, der er værdiskabende. Jeg må nok indrømme, at jeg er et ordensmenneske og måske også lidt af en perfektionist, så jeg kan godt lide, at der er orden, og at tingene stemmer.

Hvis vi kiggede i dit hobbyrum, hvad ville vi finder der?

Nok fodboldstøvler, ski, vægtskiver og en fiskestang. Jeg er rigtig glad for sport og kan godt lide teamwork, så om sommeren spiller jeg en del fodbold. Om vinteren står den på skiture med familien eller fitness med vennerne. Fiskestangen har blandt andet været med på Island, hvor jeg var på en semi-overlevelsestur med to venner. Vi vandrede rundt og levede af de fisk, vi kunne fange. Jeg kan rigtig godt lide roen og naturoplevelsen med venner, hvor man fortæller røverhistorier.

Med hensyn til fodbold kan jeg forstå, at du deler klub med din kollega Gert Mortensen?

Ja, jeg er fan af FC København. Og Real Madrid. Man kan kalde dem kongeklub i hvert deres land. Begge har en indstilling, jeg godt kan lide. Det handler om et mindset, hvor det handler om kontinuerligt at være de bedste og vinde.

Du har passet i hånden og står ude i lufthavnen. Hvad står der på flybilletten?

New Zealand. Det er helt sikkert. Jeg har aldrig været der, men vil sindssygt gerne afsted på en aktiv ferie, hvor jeg kan opleve deres fantastiske natur. Og så ville det ikke gøre noget, hvis der var en fiskestang med i rygsækken.