Artikel:

Conferize rejser 28 millioner DKK til videre vækst og får flot NASDAQ First North start

03 juli 2017

BDO Corporate Finance Danmark bistod virksomheden Conferize i forbindelse med dens udbud og børsnotering på NASDAQ First North fredag den 23. juni.

Conferize rejste som resultat af udbuddet 28 millioner DKK fra mere end 1.000 nye investorer og fik samtidig en flyvende start på første handelsdag med en værdistigning på mere end 40 %.

”Det er en rigtig flot start for Conferize. Mere end 1.000 nye aktionærer, der vil med på den videre rejse og en kapitaltilførsel langt over minimumsudbuddet. Første handelsdag startede med et forventet mindre fald, men derefter tog handlen virkelig fart, og aktiekursen endte på 11,30 DKK, 41 % over udbudskursen på 8,00 DKK, ” siger Gert Mortensen, Director, BDO Corporate Finance.

BDO Corporate Finance har med Gert Mortensen i spidsen stået som projektleder for udbuds- og børsnoteringsprocessen. BDO Corporate Finance er certified adviser på NASDAQ First North og indtager fremadrettet samme rolle for Conferize.

Grundigt forarbejde lægger grunden

For Conferize startede arbejdet med børsnoteringen i januar måned. Gert Mortensen fortæller, at udover virksomhedens gode produkt, skalerbare forretningskoncept og et erfarent ledelsesteam, så er en reel og faktuel fremstilling af virksomheden, dens risici og potentiale, samt en velbegrundet værdiansættelse medvirkende faktorer til den gode start for Conferize.

”Det er en melding, vi fik fra flere kanter i forbindelse med selve noteringen. Der er ingen tvivl om, at det især i Danmark har været en udfordring at notere virksomheder over de seneste år. Ikke mindst startup- og vækstvirksomheder. Et aktivt og velfungerende IPO-marked er væsentligt for virksomhederne. Det gør det ekstra dejligt at se, at starten er gået så godt, ” siger han.

Conferize er den blot anden danske virksomhed, der er blevet noteret på NASDAQ First North i København i år. Selv om det ikke umiddelbart lyder af meget, så anses det som et betydeligt skridt på vejen hen mod at få genvakt den danske First North markedsplads som en reel og attraktiv kapitaltilførselsmulighed for danske startup- og vækstvirksomheder og som et reelt alternativ til ventureselskaber.

Om Conferize

Conferize er en digital eventplatform for deltagere og arrangører til netværk, vidensdeling og co-creating af indhold før, under og efter selve eventen. Virksomheden tilbyder blandt andet et Event Management System (EMS), et socialt community og et globalt netværk for events.