• Webinar: Mangfoldighedsledelse i den moderne organisation

    Webinar

    Tilmeld dig her

Webinar: Mangfoldighedsledelse i den moderne organisation

Dato: Mandag den 8. marts 2021
Tidspunkt: 9.00-10.00
Online
  

  • Sammendrag

Du har nu muligheden for at deltage i vores eksklusive webinar med iværksætter og forretningskvinde, Mia Wagner, der bl.a. er kendt fra DR’s populære program ’Løvens Hule’. Webinaret er målrettet dig og andre virksomhedsejere og -ledere, som i dag står over for både muligheder og udfordringer i forbindelse med mangfoldighedsledelse.

For hvordan udnytter og tilgodeser man som leder folks – uanset køn, alder eller personlighed – forskellige kompetencer i en organisation eller virksomhed? Og hvordan kan ledelsen sikre, at der er lige muligheder for alle på arbejdspladsen?

Mia Wagner er indbegrebet af en moderne leder og erhvervsperson. Hun er tidligere partner i et advokatfirma og har også været administrerende direktør for Freeway-koncernen. I november 2020 valgte hun at gå nye veje, da var hun med til at stifte Nordic Founders – en virksomhed, der igennem investeringer, fællesskab og incubatorforløb arbejder for at skabe større diversitet i dansk iværksætteri.

Den 8. marts 2021 inviterer vi Mia Wagner og alle jer, mænd og kvinder, på hjemmekontorerne indenfor til en snak om, hvad det indebærer og kræver at opnå ligestilling og mangfoldighed i en organisation. I et interview med Iben Larsen, Partner og statsautoriseret revisor hos BDO, deler Mia gode råd, der forhåbentlig kan bidrage til et større fokus på mangfoldighedsledelse og ligestilling ude blandt virksomhederne. 

 

Eventet er gratis.

Se med mandag den 8. marts kl. 9-10 på Kvindernes Internationale Kampdag

 

 

Vi glæder os se dig i vores digitale univers.

 

Tilmeld dig her