Investering af overskudslikviditet - med fokus på investeringer i unoterede værdipapirer

Dato: Mandag d. 19. august 2019
Tidspunkt: 16:00 - 19:00
1 sted
Danmark
Esbjerg  
Rutevejledning

  • Sammendrag

I en tid med et historisk lavt renteniveau og negative indlånsrenter er det for mange virksomheder og privatpersoner lidt af en udfordring at sætte likviderne bedst muligt på arbejde. Det gælder, uanset om de er placeret i en virksomhed, et selskab, likvide midler eller i en pensionsordning. Kom til fyraftensmøde og få inspiration til, hvordan dine midler kan investeres.


Program:

Allan Lorentsen, erhvervsdirektør i Sydbank byder velkommen.

Thomas Lindberg Henriksen Private Banking Chef i Sydbank: Giver et indblik i, hvad der er afgørende, når der skal vælges aktivklasser, herunder afklaring af risikoprofil og overblik over hvilken grad af involvering, der ønskes i konkrete investeringer.

Thomas Justesen, Senior Manager BDO Corporate Finance: Fortæller om mulighederne for direkte investeringer i unoterede virksomheder, herunder prissætning mv.

Peder Sølbech Larsen, advokat og partner Thuesen Bødker og Jæger: Fortæller om de juridiske aspekter ved direkte investering i unoterede virksomheder, herunder købsaftaler, due diligence, kontrakter mv.

Dorte Larsen, Senior partner og statsautoriseret revisor i BDO runder af, herefter byder vi på tapas og vin og mulighed for at netværke.

Det er gratis at deltage. Vi fordeler pladserne efter først-til-mølle-princippet. Såfremt du ikke har fået plads, vil vi kontakte dig direkte.


Tilmeld dig