• Find dit event

Viser 1 - 9 af 9
1
Fredag d. 9. april 2021

Få overblik og styr på de nye regler om skattefri gavekort til ansatte i 2021, inden I går i gang med uddelingen til jeres medarbejdere. Det kan have økonomiske konsekvenser for både medarbejderne og jer som arbejdsgivere, hvis I ikke har tilstrækkeligt styr på kravene til beskatning...

/da-dk/events/gavekort-til-medarbejdere
Tirsdag d. 20. april 2021

E-handel er det nye sort, og den 1. juli 2021 træder EU’s nye ”E-handelspakke” i kraft, som skal gøre det lettere at handle på tværs af EU’s grænser.

/da-dk/ehandelspakken
Tirsdag d. 20. april

Dette webinar henvender sig til dig, som sidder centralt forankret i regionens økonomi- eller regnskabsafdeling. Alternativt hvis du varetager centrale økonomifunktioner på sygehusene.

/da-dk/events/webinar-lønsumsafgift-i-regioner
Fredag d. 23. april 2021

I de seneste år har Skattestyrelsen øget deres fokus på indberetninger fra arbejdsgivere, og disse skal derfor i stigende grad være opmærksomme på, om de lever op til kravene omkring beskatning, indberetning og kontrol i forbindelse med løn, personalegoder og skattefrie godtgørelser.

/da-dk/events/personalegoder-krav-til-indberetning-og-beskatning
Onsdag den 28. april 2021

Tilbage i november 2019 vedtog Folketinget lovforslag (L27A), som medførte, at momslovens regelsæt om udtagning kommer til at omfatte investeringsgoder, hvilket bl.a. også vil sige fast ejendom. På daværende tidspunkt var der ingen ikrafttrædelsestidspunkt for lovændringen. Denne dato er nu...

/da-dk/events/webinar/udtagningsreglerne
Torsdag d. 29. april 2021

Webinaret henvender sig til fysiske personer, der bor på den anden side af den danske grænse, men som pendler til Danmark for at arbejde for en dansk arbejdsgiver.

/da-dk/events/webinar-fokus-pa-selvangivelse-og-graensegaengere
Onsdag d. 5. maj 2021

Har du patenter, varemærker og IP-rettigheder? Det er vigtigt at tage vare om sit produkt og beskytte det imod uautoriseret brug af dette. Har vi fradragsmuligheder for omkostninger i virksomheden for udviklingen af vores produkter, og kan vi få 130% fradraget for arbejdet med disse.

/da-dk/events/fokus-pa-immaterielle-rettigheder-og-udviklingsomkostninger
Mandag d. 31. maj

Styrk inklusionen i folkeskolen med god ledelse og strategisk ressourceforbrug Hvordan kan god ledelse og et styrket fokus på strategisk ressourceforbrug bidrage i en positiv retning og medvirke til at knække en negativ kurve i de danske folkeskoler, hvor stadigt flere børn henvises til...

/da-dk/events/webinar-styrk-inklusionen-i-folkeskolen
18. juni 2021, 17. september 2021, 10 december 2021

Overvejer du at blive iværksætter, men savner et overblik over, hvordan du kommer i gang - herunder hvad du skal være særligt opmærksom på inden for valg af virksomhedsform, moms, skat og regnskabsaflæggelse – så vil dette webinar være noget for dig.

/da-dk/events/webinar-sadan-kommer-du-i-gang-som-ivaerksaetter
Viser 1 - 9 af 9
1