• Find dit event

Viser 1 - 8 af 8
1
Fredag d. 14 juni, fredag d. 27 september og fredag d. 13 december

Overvejer du at blive iværksætter, men savner et overblik over, hvordan du kommer i gang - herunder hvad du skal være særligt opmærksom på inden for valg af virksomhedsform, moms, skat og regnskabsaflæggelse – så vil dette webinar være noget for dig.

/da-dk/events/webinar-sadan-kommer-du-i-gang-som-iværksætter
Torsdag d. 2. maj og tirsdag d. 7. maj.

Bliv opdateret med nyeste viden og lovgivning om skat og moms i kommuner.

/da-dk/events/kursus-skat-og-moms-for-kommuner
Tirsdag d. 21. maj, mandag d. 3. juni, onsdag d. 12. juni, torsdag d. 13. juni og d. 19. juni

Bliv klædt på til den nye ferielov og få styr på de mest gængse problemstillinger i forhold til personale, arbejdsgiverforpligtelser og medarbejderbeskatning.

/da-dk/events/kursus-den-nye-ferielov-personalejura-og-skatteret
Onsdag d. 15 maj og torsdag d. 23 maj 2019

Cybersikkerhed er den største digitale udfordring i det 21. århundrede, og cyberangrebene bliver mere sofistikerede og komplekse. Det kan være alt fra brede phishing-angreb over angreb målrettet enkeltpersoner til avancerede og kontinuerlige angreb rettet mod enkelte virksomheder.

/da-dk/events/cybersikkerhed-da
Onsdag d. 22. maj

Den nye ferielov i Danmark træder i kraft d. 1. september 2020. Du tænker måske, at der er længe til, men allerede fra d. 1. januar 2019 har den få indflydelse på optjening af ferie

/da-dk/events/aalborg/ferielov
Tirsdag d. 21 maj 2019

Rigtig mange virksomhedsejere vælger i dag at etablere en professionel bestyrelse, hvis medlemmer spiller en stor rolle i at anlægge og holde en god og sikker kurs for virksomheden. En kurs som også er en væsentlig og værdifuld del ved et eventuelt senere virksomhedssalg.

/da-dk/events/silkeborg
Onsdag d. 22. maj, mandag d. 27. maj og tirsdag d. 4 juni

Der bliver mere og mere fokus på aktiviteter i kommunerne, og senest har regeringen taget fat i emnet ”Fair og lige konkurrence mellem offentlige og private aktører”.

/da-dk/events/inspirationsmode-for-kommuner-om-skat,-moms-og-afgifter
Tirsdag d. 10. september, onsdag d. 11. september og torsdag d. 19. september 2019

Projektregnskaber - Krav til regnskabsaflæggelse og krav fra revisor På dette halvdagskursus sætter vi fokus på dokumentation for udgifter og for gennemførte elementer i projektet, herunder krav til bogføring og krav til regnskabsaflæggelsen. Vi tager samtidig et dyk ned i, hvad kravene er fra...

/da-dk/events/kursus-projektregnskaber
Viser 1 - 8 af 8
1