• Find dit event

Viser 1 - 9 af 10
1  2
Onsdag d. 10. oktober 2018 og torsdag d. 11. oktober 2018

BDO afholder et gå-hjem-møde for almene boligorganisationer, hvor vi vil dele ud af vores viden om personalejura, cybercrime, alment byggeri samt gennemgå nyheder og aktuelle emner inden for den almene boligbranche.

/da-dk/events/almeneboligforeninger
Tirsdag d. 9. oktober 2018, onsdag d. 10. oktober 2018 og torsdag d. 11. oktober 2018.

Hvilke strategiske udfordringer og valg står jeg og min virksomhed overfor? Hvordan finder jeg de rette medarbejdere til min virksomheds rejse? Hvordan skal vi udvikle organisationen for at opnå vores forretningsmæssige mål? Vi har inviteret Mads Faurholt, en af Danmarks mest driftige unge...

/da-dk/events/vindervirksomhed
Onsdag d. 31. oktober 2018

Det er gået stærkt siden den 25. maj, hvor den nye persondataforordning trådte i kraft.

/da-dk/events/fik-i-helt-styr-pa-gdpr-da
Mellem 6. og 30. november 2018

Er du regnskabschef, bogholder, controller eller anden form for økonomi- eller regnskabsmedarbejder eller HR-medarbejder i en mindre eller mellemstor virksomhed, er dette noget for dig.

/da-dk/events/hoer-om-seneste-nyt-inden-for-skat-moms-og-personalejura
Onsdag d. 21. november 2018​ og onsdag d. 28. november 2018​

Dette kursus henvender sig til Erhvervsskoler, Uddannelsesinstitutioner mv. , der allerede er BDO OfficeLink® kunde, men ønsker øgede kompetencer indenfor Excel.

/da-dk/events/hi-end-excel-kursus-til-brugere-af-bdo-officelink®-til-uddannelsesinstitutioner
Tirsdag d. 27. november 2018

Den nye ferielov i Danmark træder i kraft d. 1. september 2020, men allerede fra d. 1. januar 2019 vil den få indflydelse på optjeningen af ferie. Derudover vil den også kræve en tilretning af interne systemer mv. hos samtlige arbejdsgivere. Vi inviterer til eftermiddagsmøde, så du blandt andet...

/da-dk/events/eftermiddagsmoede-den-nye-ferielov
Fredag d. 30. november 2018

Er du nyopstartet iværksætter og mangler kendskab til opgaverne omkring momsopgørelse og afregning, så er dette webinar noget for dig.

/da-dk/events/webinar-momsopgoerelse-og-afregning-for-ivaerksaettere
Fredag d. 7. december 2018

Overvejer du at blive iværksætter, men savner et overblik over, hvordan du kommer i gang - herunder hvad du skal være særligt opmærksom på inden for valg af virksomhedsform, regnskab, skat og moms – vil dette webinar være noget for dig.I BDO bakker vi op omkring iværksættere, og vi ved, at...

/da-dk/events/saadan-kommer-du-i-gang-som-ivaerksaetter-webinar
21. september 2018 - 14. december 2018

Med dette webinar bliver du mere sikker i bogholderiet og får styr på de grundlæggende principper om bogføring og fakturering. Webinaret kræver intet forudgående kendskab til bogholderi eller regnskab.

/da-dk/events/webinar-bogfoering-og-fakturering-for-ivaerksaettere
Viser 1 - 10 af 10
1