• Find dit event

Viser 1 - 9 af 9
1
Find datoer under tilmelding

Få overblik over din skoles økonomi og vær på forkant med det stigende omkostningsniveau Markant stigende priser og renter giver ændrede vilkår for skolerne og medfører nye udfordringer for skolens ledelse og økonomiske fundament. Arbejdet med budget 2024 kan bidrage til en sikring af, at de...

/da-dk/events/budgetworkshop-for-frie-skoler-2024
Tirsdag d. 10. oktober 2023

At udvise ansvarlighed omkring samfund, mennesker og miljø har i mange år været en del af en fornuftig måde at drive virksomhed på.

/da-dk/events/webinar-esg-i-haandvaerkerbranchen
Flere datoer - se mere under tilmeldning

Havne- og forsyningssektoren står over for en række væsentlige udfordringer i den moderne verdensdagsorden. Øget globalisering, den teknologiske udvikling, øgede krav til IT-sikkerhed og et voksende fokus på bæredygtighed, som alt sammen kræver fokus og indsats.

/da-dk/events/gaa-hjem-moede-for-havne-og-forsyningssektoren
Find datoer under tilmelding

Overvejer du/I et salg af virksomheden indenfor de kommende 3-5 år, så deltag i BDO’s gå-hjem-møde, hvor vi sætter fokus på den gode salgsproces, og hvordan værdien af virksomheden kan optimeres.

/da-dk/events/optimer-vaerdiansaettelsen-af-din-virksomhed-i-forbindelse-med-et-salg
Find datoer under tilmelding

Oplever din kommune udfordringer med moms og afgifter, eller kunne du tænke dig at have nogle at sparre med fra andre kommuner?

/da-dk/events/erfa-netvaerk-2023-moms-og-afgifter-for-kommuner
Mandag d. 30. oktober 2023

ArrangementsbeskrivelseHvordan sikrer I jer, at I kan udleve de drømme og livsmål, I har? Hvor stor en del af formuen skal I selv bruge, og hvor meget har I råd til at generationsskifte til børn og børnebørn?

/da-dk/events/gaa-hjem-moede-om-generationsskifte-skatte-og-arveplanlaegning-og-doedsbo
Torsdag d. 2. november 2023

Private investorers særlige investeringer giver betydelige skattemæssige udfordringer, fordi skattereglerne desværre ikke er tidssvarende. Gevinster er altid skattepligtige, men reglerne for opgørelse er gevinsten er fyldt med faldgruber. Og når det gælder tab, er der situationer, hvor disse ikke...

/da-dk/events/webinar-skat-ved-shortselling-af-aktier-og-ved-investering-i-kryptovaluta-mv
Tirsdag d. 14. november 2023

På dette formiddagsseminar drejer vi på kalejdoskopet og studerer NIS2 med juridiske briller, fra et it-governance perspektiv og i forhold til NIS2-understøttende teknologier som Identity & Access Management.

/da-dk/events/seminar-nis2-–-fra-gode-intentioner-til-koereklare-projekter
Torsdag d. 23. november 2023

Kvalitet i inklusion KAN lykkes – få indblik i gode erfaringer fra praksisBDO Advisory og Center for ADHD inviterer til fyraftensmøde om kvalitet i inklusion. Fyraftensmødet har fokus på, hvordan ledere og fagprofessionelle på 0 – 18 årsområdet fremadrettet kan øge kvaliteten og skabe flere...

/da-dk/events/fyraftensmoede-om-kvalitet-i-inklusion
Viser 1 - 9 af 9
1