• Find dit event

Viser 1 - 6 af 6
1
Datoer bliver løbende opdateret

Bliv opdateret på "alt omkring din medarbejder" Er du arbejdsgiver, så deltag i dette inspirationsmøde, hvor du bliver opdateret på generel HR-jura og ansættelsesret samt arbejdsgiverforpligtelser og medarbejderbeskatning.

/da-dk/events/ansaettelsesret-og-arbejdsgiverforpligtelser
Se mere på tilmeldingen.

Fagligt brush up om skat, moms og bogføring. Få overblik over og opfriskning på det seneste års udvikling i regler og praksis.

/da-dk/events/skat-moms-og-bogfoering-2022
Fredag d. 6. januar 2023

Den nye bogføringslov er trådt i kraft d. 1. juli 2022. Loven stiller blandt andet krav om beskrivelse af virksomhedens bogføringsprocedure. Dette krav skal efterleves i virksomhedens førstkommende regnskabsår, der starter efter den 1. oktober 2022.

/da-dk/events/webinar-bogfoeringsprocedure-lovkrav-og-anbefalinger
24. januar 2023 og 26. januar 2023

På dette heldagskursus opnår du en bedre forståelse af de kommunale regnskabsregler, regnskabsaflæggelse, balance, herunder anlægskartotek og krav til registrering af forpligtelser mv.

/da-dk/events/kommunal-regnskabsaflaeggelse-2022
Onsdag d. 30. november 2022

Generationsskifte af formue handler ofte om rettidig omhu og kræver planlægning for at sikre, at SKAT ikke bliver den største arving til familieformuen.  

/da-dk/events/skatte-og-arveplanlaegning-for-ejerlederen
18. januar 2022 - 19. januar 2022

Dette kursus giver et forståeligt overblik over basisreglerne for handel med varer til og fra EU, samt en grundlæggende forståelse af de toldmæssige krav, der stilles til virksomheder i forbindelse hermed. Vi giver en introduktion til økonomisk relevante bevillingstyper, som eventuelt kan spare...

/da-dk/events/grundlaeggende-told-da
Viser 1 - 6 af 6
1