• Find dit event

Viser 1 - 9 af 19
1  2 3
Fra d. 6. november 2020 - d. 26. marts 2021

Bliv opdateret med nyeste viden og lovgivning om moms, skat og afgifter i den offentlige sektor Momsrefusionsbekendtgørelsen er for nylig opdateret med en lang række ændringer. Vi udbyder i perioden oktober 2020 – marts 2021 flere webinarer, som hver for sig eller sammen giver dig en uddybende...

/da-dk/events/moms-skat-og-afgifter-i-den-offentlige-sektor2
Mandag den 8. marts 2021

På Kvindernes Internationale Kampdag kan du deltage i vores eksklusive webinar med iværksætter og forretningskvinde, Mia Wagner. Webinaret er foruden at være en hyldest til den moderne kvindekamp målrettet virksomhedsejere og -ledere, som i dag står over for både muligheder og udfordringer i...

/da-dk/events/webinar-mangfoldighedsledelse-i-den-moderne-organisation
Fredag d. 5. marts

Dette webinar henvender sig til de personer i kommuner og regioner, som håndterer betaling til udlandet, samt indberetning af moms til SKAT.

/da-dk/events/webinar-moms-ved-handel-med-udlandet
Torsdag d. 4. marts 2021

Få et kort overblik reglerne for beskatning af aktielønsordninger, og få gode råd fra vores ekspert om aftaler i form af aflønning som aktier, aktieoptioner og andre egenkapital instrumenter.

/da-dk/events/aktiebaseret-aflonning
Tirsdag d. 9. marts

Dette webinar henvender sig til dig, som sidder centralt forankret i regionens økonomi- eller regnskabsafdeling. Alternativt hvis du varetager centrale økonomifunktioner på sygehusene.

/da-dk/events/webinar-momsrefusionsbekendtgorelsen-med-fokus-pa-regioner
Torsdag d. 11. marts

Dette webinar henvender sig til personer, der arbejder med kontering og beregning af moms i kantiner.

/da-dk/events/webinar-kantinemoms-i-den-offentlig-sektor
12. marts 2021, 18. juni 2021, 17. september 2021, 10 december 2021

Overvejer du at blive iværksætter, men savner et overblik over, hvordan du kommer i gang - herunder hvad du skal være særligt opmærksom på inden for valg af virksomhedsform, moms, skat og regnskabsaflæggelse – så vil dette webinar være noget for dig.

/da-dk/events/webinar-sadan-kommer-du-i-gang-som-ivaerksaetter
Mandag d. 15. marts

Webinaret henvender sig til medarbejdere, der har HR og lønbogholderi som deres opgave. Det kan være løn- og personalekonsulenter, regnskabsmedarbejdere, controllere, HR-konsulenter, og andre der håndterer medarbejdernes forhold omkring løn, personalegoder, kørsel med videre.

/da-dk/events/webinar-indberetning-af-honorar-og-lon-i-den-offentlige-sektor
Torsdag d. 18. marts

Dette webinar henvender sig til ansatte i kommuner og menighedsråd, som beskæftiger sig med moms på kirkegårde og kirkeområdet som helhed.

/da-dk/events/webinar-moms-pa-kirkeomradet
Viser 1 - 10 af 19
1 2