• EU-persondataforordning og cybercrime i Aalborg

EU-persondataforordning og cybercrime i Aalborg

Dato: 4. oktober 2017
Klokkeslæt: 16.00 - 18.00
Aalborg Kongres- og Kultur Center
Europa Plads 4
9000  Aalborg
Rutevejledning

BDO i Aalborg
Email
  • Sammendrag

Er du klar til persondataforordningen og den nye teknologiske virkelighed?

Kom med, når BDO inviterer til seminar. Vi sætter fokus på de højaktuelle emner, den nye persondatalov og it-sikkerhed.

Emner, der begge på en eller anden måde kommer til at berøre din virksomhed, og hvor rettidig omhu bliver belønnet med tryghed og en minimering af den økonomiske risiko.   

På seminaret vil du møde nogle af vores stærke faglige eksperter, som vil gøre os klogere på, hvordan vi imødekommer de nye regler i EU-persondataloven, undgår hacking og hijacking af fortrolige dokumenter, og endelig hvad man gør, hvis uheldet er ude.

INDHOLD

Persondata - Har du styr på, hvad den nye persondataforordning betyder for din virksomhed? Og er du klar over, at den påvirker alle virksomheder, store som små?

Den 25. maj 2018 bortfalder den danske persondatalov, og de nye regler i EU-persondataforordningen træder i kraft. Den nye forordning får stor betydning, og alle virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder, der behandler personoplysninger, er underlagt forordningen. Personoplysninger er ikke bare oplysninger om helbred, politisk overbevisning, seksuelle forhold og lignende, men alle de oplysninger, der kan henføres til en person, fx adresse, telefonnummer og e-mail.

Hør med, når Per Sloth sætter fokus på virksomhedens praktiske implementering af kravene, herunder gode råd og værktøjer.

Cybersikkerhed - Den største digitale udfordring i det 21. århundrede

Cybersikkerhed er den største digitale udfordring i det 21. århundrede, og cyberangrebene bliver mere sofistikerede og komplekse. Det kan være alt fra brede phishing-angreb over angreb målrettet enkeltpersoner til avancerede og kontinuerlige angreb rettet mod enkelte virksomheder. Konsekvenserne er markante og udgør en trussel mod virksomheders omdømme, omkostninger i forbindelse med juridiske krav og øgede sanktioner som følge af lovmæssige reguleringer.

Hør med, når Mikkel Jon Larssen fortæller, hvordan man bedst muligt sikrer sig mod den negative side af den teknologiske udvikling.

Under seminaret byder vi på en let forplejning.