Webinar: Kortlægning af tids- og ressourceforbruget i landets jobcentre

Webinar: Kortlægning af tids- og ressourceforbruget i landets jobcentre

Webinar
Onsdag d. 7. august 2024Kl. 15:00 til 16:00

OnlineWebinar, Danmark

En live præsentation af resultaterne

Ekspertgruppen for fremtidens beskæftigelsesindsats har netop fremlagt deres anbefalinger. I BDO Advisory og HBS Economics har vi haft mulighed for at understøtte ekspertgruppens arbejde gennem en omfattende kortlægning af tids- og ressourceforbruget i landets jobcentre. Det har været en unik mulighed for at skabe et solidt billede af, hvad der driver omkostningerne på beskæftigelsesområdet.
 
Med et grundigt arbejde fra 92 deltagende kommuner, der står for 98% af udgifterne på beskæftigelsesområdet, og et tæt samarbejde om validering, er der skabt et detaljeret billede af ressourceforbruget – et ressourceforbrug, som i 2022 udgjorde knap 13 mia. kr.
 
Vi har samarbejdet meget tæt med 16 kommuner for at få skabt mere præcise billeder af ressourceforbruget. Hermed er vi kommet endnu tættere på, hvad der lægges af ressourcer i indsatsen for forskellige målgrupper, samt hvilke opgaver der driver udgiftsniveauet for de forskellige målgrupper.
 
Vi inviterer nu kommuner og andre interesserede til en præsentation af resultaterne.
 
Deltag i vores webinar den 7. august kl. 15-16

Webinaret afvikles live, hvorfor der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs via vores åbne chat. Specifikke spørgsmål om konkrete sager kan ikke besvares, da det kræver rådgivning.
Webinaret vil ikke blive optaget til videre udsendelse.
 
Det er gratis at deltage.