Arrangement om cybersikkerhed og NIS2

Arrangement om cybersikkerhed og NIS2

Event
Tirsdag d. 20. august 2024kl. 08:00 til 10:30

Dokken 86700 Esbjerg, Danmark

Arrangementsbeskrivelse

BDO Esbjerg har hermed fornøjelsen af at invitere dig til et spændende og aktuelt arrangement om cybersikkerhed og NIS2-direktivet.
 
I en digital tidsalder er data og information afgørende for både organisationer og private. Derfor er cybersikkerhed essentiel for din virksomheds fortsatte succes. Fejl eller mangler i sikkerheden kan medføre alvorlige konsekvenser, såsom tab af adgang til systemer, skade på omdømmet, og øgede omkostninger på grund af nedetid, samt juridiske krav eller bøder for manglende overholdelse af regler.
 
Deruodver er det vigtigt for virksomheder at være opmærksomme på NIS2-direktivet, som indfører skærpede krav til håndteringen af cyber- og informationssikkerhed. Dette direktiv træder i kraft senest den 1. januar 2025.
 
Arrangementet holdes den 20. august kl. 8.30-10.30 ved BDO i Esbjerg, Dokken 8, 6700 Esbjerg. Der er registrering og morgenmad fra kl. 08.00.
 
Til arrangementet vil vores eksperter give dig et værdifuldt indblik i følgende emner:
  • Cybersikkerhed: Hvad er det aktuelle trusselsbillede, og hvilke foranstaltninger bør du som minimum implementere.
  • NIS2: Bliv klogere på lovgivningen, og hvordan du kommer i gang.
 
Det er gratis at deltage. 
 
Vi ser frem til din deltagelse i arrangementet. 
 
Har du spørgsmål til arrangementet, så er du velkommen til at kontakte Martin Mads Larsen, Senior Manager, Tlf.: 2960 5331, Mail: MLARS@bdo.dk