Hvad er Depechen?

Har du brug for at være opdateret om nyheder indenfor skat, moms og regnskabsforhold, så tilmeld dig Depechen. Et gratis nyhedsbrev, der ikke handler om andet.

Vi udsender Depechen hver anden onsdag. Præcis kl. 07:50, så det ligger øverst i din indbakke, når du møder ind. Nyhedsbrevet indeholder hver gang fem artikler. Artiklerne er korte, let læselige og med eksempler fra hverdagen. Du får overblik. Har du brug for mere viden, kan du klikke på de indsatte links til lovforslag og afgørelser mv. Nemt og ligetil. Klik her, hvis du vil se en af de seneste udgaver.

 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så sørger vi for at holde dig opdateret på skatte-, moms- og regnskabsregler.

 
 

Hvem er nyhedsbrevet til?

Depechen er i første omgang rettet mod CFO’er, økonomidirektører, regnskabschefer, bogholdere, controllere og alle andre former for regnskabsmedarbejdere, men læses også af virksomhedsindehavere, advokater, bankrådgivere, revisorer og andre med et arbejdsmæssigt behov for løbende opdatering inden for skat, moms og regnskab.

Er du interesseret i regnskabsmæssige forhold og gerne vil holdes opdateret på aktuelle nyheder inden for skat og moms, så er nyhedsbrevet også henvendt dig. Det koster dig ingenting at prøve det af. Og du kan altid afmelde dig Depechen igen, hvis du ikke føler, at du får det ud af nyhedsbrevet, som du ønsker.

 

Mere end 20.000 har allerede tilmeldt sig Depechen

Ønsker du at være blandt de mere end 20.000 abonnenter, der hver anden onsdag modtager alt det nyeste inden for skat, moms og regnskab, så er du blot et klik fra at være det. Vores eksperter og specialister hele landet rundt lægger en ære i at dele deres viden og erfaring med danskerne og i at gøre rådgivnings- og revisionsverdenen mere tilgængelig ude blandt virksomhederne. Og alt dette kan du også få del i.

Vælger du at tilmelde dig vores nyhedsbrev, Depechen, tager du et aktivt valg i dag om altid at være opdateret på skatte-, moms- og regnskabsforholdene i ind- og udland. Vi forsøger altid at illustrere forholdene og lovændringerne ud fra saglige og faglige eksempler fra din og vores dagligdag, så du nemt, kort og præcist sikrer dig den nyeste viden – og altid til tiden, da Depechen hver anden onsdag ligger øverst i indbakken, når vores læsere møder ind på jobbet.