Hvad er Depechen?

Depechen er et nyhedsbrev om skat, moms og regnskabsforhold – og alt derimellem. Vi udsender det hver anden onsdag, og det er ganske gratis for dig at modtage og læse. I Depechen får du ikke kun de nyeste og mest relevante nyheder serveret, men du får også direkte adgang til korte artikler med gode råd om behandlingen af dagligdags problemstillinger inden for de tre områder.

Skat, moms og regnskab behøver ikke altid være svært eller i et sprog, som kun fagfolk forstår. Vi bestræber os efter at gøre Depechen så kort, praktisk orienteret og let læseligt som muligt, så alle har adgang til den viden, som de har brug for. Det er måske også derfor, at Depechen er et af Danmarks mest læste nyhedsbreve af sin art, og at vi i dag har mere end 19.000 faste abonnenter.

Vores ekspertise spænder vidt, og vi er fysisk og digitalt til stede lige der, hvor du befinder dig – fra Skagen til København. Nyhederne og fagartiklerne i Depechen er derfor altid opdaterede på både den lokale og globale situation. Med Depechen, der er hjørnestenen for vores nyhedsformidling om skatte- og momsforhold, får du indsigt og overblik, så du ikke misser de faglige nyheder, der kan have relevans for lige netop dig eller din virksomhed.

 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så sørger vi for at holde dig opdateret på skatte-, moms- og regnskabsregler.

 

Hvem er nyhedsbrevet til?

Depechen er i første omgang rettet mod CFO’er, økonomidirektører, regnskabschefer, bogholdere, controllere og alle andre former for regnskabsmedarbejdere, men læses også af virksomhedsindehavere, advokater, bankrådgivere, revisorer og andre med et arbejdsmæssigt behov for løbende opdatering inden for skat, moms og regnskab.

Er du interesseret i regnskabsmæssige forhold og gerne vil holdes opdateret på aktuelle nyheder inden for skat og moms, så er nyhedsbrevet også henvendt dig. Det koster dig ingenting at prøve det af. Og du kan altid afmelde dig Depechen igen, hvis du ikke føler, at du får det ud af nyhedsbrevet, som du ønsker.

 

Mere end 19.000 har allerede tilmeldt sig Depechen

Ønsker du at være blandt de mere end 19.000 abonnenter, der hver anden onsdag modtager alt det nyeste inden for skat, moms og regnskab, så er du blot et klik fra at være det. Vores eksperter og specialister hele landet rundt lægger en ære i at dele deres viden og erfaring med danskerne og i at gøre rådgivnings- og revisionsverdenen mere tilgængelig ude blandt virksomhederne. Og alt dette kan du også få del i.

Vælger du at tilmelde dig vores nyhedsbrev, Depechen, tager du et aktivt valg i dag om altid at være opdateret på skatte-, moms- og regnskabsforholdene i ind- og udland. Vi forsøger altid at illustrere forholdene og lovændringerne ud fra saglige og faglige eksempler fra din og vores dagligdag, så du nemt, kort og præcist sikrer dig den nyeste viden – og altid til tiden, da Depechen hver anden onsdag ligger øverst i indbakken, når vores læsere møder ind på jobbet.