• Hoteller

Hoteller

De mange forskellige og smukke hoteller i Danmark danner ramme om både danske og udenlandske turisters ophold, når de besøger landet, men de sætter også scenen for utallige møder og konferencer for dansk erhvervsliv. Og rammen for den succesfulde hoteldrift, den bidrager vi til, mens I sørger for at give jeres gæster en god oplevelse.

Vi er en af Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder indenfor turisme, og vi har et indgående kendskab til hotelbranchen og dens udfordringer. Vi har derfor kompetencerne til at rådgive jer om finansiering, investeringer, driftsforbedringer, køb og salg, og meget mere der kan sikre succes for netop jeres hotel.

De værktøjer, der kan hjælpe jer med øget succes, er skræddersyede BDO-produkter som fx kontoplaner, budgetmodeller, nøgletal og analyser, der giver indblik i hotellets regnskabsmæssige styrker og svagheder.

Vi ved, at alle hoteller er forskellige. Derfor arbejder vi ikke med standardmodeller, men efter en individuel løsning, der passer til jeres behov. Vi står gerne for al bogføring, og vi kan lave en kombinationsmodel, eller I kan vælge selv at tage jer af opgaven – det vigtigste er, at I får en løsning, der matcher jeres tid og kompetencer. Lige meget hvilken model I vælger, kan vi sammen sikre det store overblik over hotellets økonomi.  

Få hjælp til fx:

  • Bogføring – også digitalt med BDO Online
  • Budget
  • Regnskab og nøgletal
  • Energiafgifter
  • Køb, salg og forpagtning af hotel
  • Finansiering.

Kundecase: Danhostel Vejle Vandrerhjem bruger mindre tid med bilag

Danhostel i Vejle har lige fra begyndelsen været meget tilfredse med skiftet til BDO Online – en online service, hvor virksomheder hurtigt og nemt kan sende bilag videre til revisor.

Hvis man spørger Charlotte Andersen, forpagter af Danhostel Vejle Vandrerhjem, om, hvorfor de bruger BDO Online, så er der ingen tøven i hendes svar: »Vi bruger det, fordi det er nemmere.« Charlotte uddyber og fortæller, at hun med BDO Online kan ekspedere sine bilag med det samme, i stedet for at de går i glemmebogen. Eller måske endda bliver væk.

Så snart Charlotte har sine bilag i hånden - eller i indbakken - så sender hun dem straks videre. Og det er noget, hun sætter pris på, for som hun siger, så er »det ikke superfedt at håndtere bilag, men med det her system minimerer jeg min tid med dem (bilagene red.).«

BDO Online bidrager til, at tiden med revisor kan bruges på en ny, bedre og mere konstruktiv måde. Afstanden mellem Danhostel Vejle og revisor mindskes, og arbejdet kan tilpasses Charlottes tid og behov. Det letter processer og giver mulighed for, at Charlotte kan lægge sin energi i at give sine gæster et godt ophold.

Nu kan BDO Online også hentes som app, hvorfra man kan sende kvitteringer og bilag. På den måde sparer kunder som Charlotte endnu mere tid og undgår samtidig, at kontoret flyder over med papirfyldte mapper. Charlotte understreger, at app’en er intuitiv, og at man godt kan få glæde af den – selv hvis man ikke er smartphone-ekspert.

Hvis du vil vide mere om BDO Online, så kan du se en lille film om det herunder: