• Gode råd fra Jesper Buch

Gode råd fra Jesper Buch

I anledningen af vores partnerskab med Seedster har vi stillet Jesper Buch en række spørgsmål om rådgivning, iværksætteri, gode råd og meget mere.


Hvad er det bedste råd, du har givet?

Det bedste råd til dig fra Jesper Buch er at arbejde hårdt. Der er ingen genvej til succes, men derimod kræver det hårdt arbejde og en tro på sig selv, sin ide og sine folk.

 

Hvad har en ekstern rådgiver gjort for dig?

Ifølge Jesper Buch skal du gøre det, du er god til og lade andre om resten. Selv fik han hjælp til revision og jura, så han kunne bruge energi på det, han var god til. Hør ham fortælle, hvad en ekstern rådgiver har gjort for ham.

 

Hvad er fordelen ved at have en ekstern rådgiver med fra start, når man starter virksomhed?

I video nummer tre fortæller Jesper Buch, hvad fordelen er ved at have en ekstern rådgiver med fra start, når man starter virksomhed.


Hvordan har du det med at betale for rådgivning?

”Rådgivning er et must for mig. Jeg foretager ikke en stor beslutning i forhold til investeringer eller midler, uden jeg har rådført mig med min revisor eller advokat,” fortæller Jesper Buch. 


 

Er der noget, man ikke kan bruge rådgivning til?

Som leder af en virksomhed har du mange opgaver, men ifølge Jesper Buch er en af de vigtigste opgaver at motivere sine medarbejdere.