• Tømrer

Tømrer

Hvornår har du sidst fået kompetent rådgivning til din tømrervirksomhed? Med BDO’s brancheanalyse er du sikret en gennemgående analyse og rådgivning i flere aspekter inden for tømrerbranchen, hvad enten det omhandler økonomi eller generelle daglige udfordringer.

Vores branchespecialister har stor erfaring med at udarbejde regnskaber samt revidere og rådgive virksomheder inden for tømrerbranchen. Her har vores mange kunder i branchen givet os en omfattende viden om, hvilke udfordringer der findes blandt danske tømrer. En viden, der konstant udbygges og opsamles i en branchegruppe. 

Brancheanalyse for tømrer

Med en brancheanalyse får du indsigt i udviklingen og den økonomiske tilstand for tømrer samt VVS’ere, el-installatører og malere i Danmark.

Vores specialister er altid opdateret på markedet, så de er kompetente til at kunne sammenligne branchens bedste med det samlede gennemsnit for branchen. Dette vil give dig en vigtig indsigt i, hvilke fokuspunker de bedste i branchen har – og hvad der gør, at de klarer sig bedre end de øvrige.

Mere end bare en analyse

Book et uforpligtende møde med en af vores branchespecialister og bliv klogere på, hvordan du klarer dig i forhold til dine konkurrenter. Vi supplerer regnskabsanalysen med veldokumenterede bud på, hvordan du kan forberede dine tal.

Hvilken type virksomhed drejer det sig om?: