• Malere

Malere

Hvordan ser økonomien ud hos de danske malere? Hvad skal der til for at forbedre virksomhedens indtjening og bundlinje, og hvilke daglige udfordringer har malere typisk? Baseret på regnskabstal, brancheanalyser og generel indsigt i branchen, hjælper vores branchespecialister dig gerne med svarene.

Hos BDO er vi specialister i at udarbejde regnskaber samt at revidere og rådgive inden for malerbranchen. En branche vi har talrige kunder i og derfor har opbygget en omfattende viden om. Den viden udbygges konstant og opsamles i en branchegruppe.

Brancheanalyse for malere

I vores brancheanalyse for malere illustrer vi, hvordan udviklingen og den økonomiske tilstand for malere i Danmark generelt ser ud. Yderligere ser vi på de andre klassiske håndværksfag: VVS’erne, tømrerne og el-installatørerne.

Vores specialister vil sammenligne branchens bedste med det samlede gennemsnit for branchen. Dette vil give dig en vigtig indsigt i, hvilke fokuspunker de bedste i branchen har – og hvad der gør, at de klarer sig bedre end de øvrige.

Mere end bare en analyse

Book et uforpligtende møde med en af vores branchespecialister og bliv klogere på, hvordan du klarer dig i forhold til dine konkurrenter. Vi supplerer regnskabsanalysen med veldokumenterede bud på, hvordan du kan forberede dine tal.

Hvilken type virksomhed drejer det sig om?: