• El-installatører

El-installatører

Hos BDO har vi stor erfaring med udarbejdelse af regnskaber samt revidering og rådgivning af virksomheder inden for el-installation. Vores mange kunder i branchen giver os en omfattende viden om, hvilke udfordringer der findes blandt danske el-installatører. Den viden udbygges konstant og opsamles i en branchegruppe.

Vores branchespecialister kan hjælpe dig med svar på alt fra, hvad der skal til for at forbedre virksomhedens indtjening og bundlinje, til hvad der findes af typiske udfordringer i den danske håndværkerbranche.

Brancheanalyse for el-installatører

Vores branchespecialister sørger for altid at være opdateret på udviklingen og den økonomiske tilstand for el-installatører i Danmark. Dette, samt en gennemgang af de andre klassiske håndværksfag, bliver illustreret under brancheanalysen.

Vores specialister vil sammenligne branchens bedste med det samlede gennemsnit for branchen. Dette vil give dig en vigtig indsigt i, hvilke fokuspunker de bedste i branchen har – og hvad der gør, at de klarer sig bedre end de øvrige.

Mere end bare en analyse

Book et uforpligtende møde med en af vores branchespecialister og bliv klogere på, hvordan du klarer dig i forhold til dine konkurrenter. Vi supplerer regnskabsanalysen med veldokumenterede bud på, hvordan du kan forberede dine tal

Hvilken type virksomhed drejer det sig om?: