• Auto

Autobranchen

I BDO har vi indgående kendskab til autobranchen, dens udvikling og muligheder. Vores store baggrundsviden sætter os i stand til at tilføre jeres virksomhed værdi.

Autobranchen er bred og omfattende. Importører, forhandlere, værksteder, leasing, autolakerere, dækbranchen, autoglasspecialister samt leverandører af forskellige reservedele og udstyr, mv. Det er derfor også en branche der kræver, at vi som revisorer og rådgivere har et bredt kendskab, og en god forståelse af den samlede kontekst vores kunder befinder sig i. 

Vi kender branchen

Som landets fjerdestørste revisions- og rådgivningsvirksomhed har vi en væsentlig andel af virksomheder indenfor autobranchen i kundeporteføljen. Vores medarbejdere opnår og vedligeholder viden og erfaring gennem løbende dialog med kunder og potentielle kunder i hele landet samt fra deltagelse i forskellige arrangementer og netværk indenfor branchen. Den viden bruger vi, når vi udvikler tiltag, der medvirker til effektiv drift og sund vækst inden for autobranchen.

Vi udarbejder regnskaber, reviderer og yder økonomisk rådgivning og sparring såvel som rådgivning indenfor fx strategi, procesoptimering, projektstyring og implementering af IT-systemer og infrastruktur, mv.

Få mere opdateret viden via tilmelding til vores forskellige gratis nyhedsbreve. Du er også velkommen til at kontakte vores Autobranchegruppe for at booke et uformelt og uforpligtende møde, hvor vi kan høre mere om din virksomhed og du kan høre mere om hvad vi i BDO kan tilbyde.

Kontakt os

Tag fat i en af vores eksperter på området for en uforpligtende snak om, hvordan din forretning klarer sig i forhold til resten af markedet, og hvordan vi kan hjælpe med at udvikle den yderligere. Vi skal nok give kaffen.