• Engros

Engros

Vi hjælper danske virksomheder med at holde fokus på vækst. Når det gælder engrosbranchen, har vi solid viden om, hvad der er vigtigt at holde fokus på, og hvor det er udfordrende at udvikle forretningen. 

Som landets fjerdestørste revisionsvirksomhed har vi mange engrosvirksomheder i kundeporteføljen. Vi har fingrene helt nede i den daglige drift og hverdagens udfordringer. Derfor har vi stor erfaring og en omfattende viden, om hvordan det går indenfor engros. Vores branchekendskab bruger vi, når vi udvikler tiltag, der medvirker til sund vækst.

Vi kender branchen

Engrosbranchen venter på, at opsvinget er slået endeligt igennem i de andre branchegrupper. Engrosvirksomhederne lever af tilgængelighed, og det betyder, at de skal være gode til at disponere og kunne forudsige, hvordan fremtidig efterspørgsel bliver. De rigtige produkter skal købes i de rette mængder og til en pris, der sikrer fortjeneste ved videresalg.

Vi udarbejder regnskaber, reviderer og yder økonomisk rådgivning og sparring for engrosbranchen. Vi står klar med hjælp til jeres virksomhed. Vores mange eksperter tager aktivt del i branchens organisationer og netværk.

Hvordan ser jeres tal ud?

I tilknytning til brancheanalysen tilbyder vi at sammenligne jeres forretningstal med resten af branchens. Hermed får I en række konkrete inputs til fremtiden

  • Et grundlag for rigtige beslutninger
  • Inspiration til optimering
  • Fokus på nye muligheder i forretningen
  • Idéer til optimering af drift, personale og aftaler
  • Mulighed for at afdække svagheder og udfordringer