• Detail

Detail

Detailhandlen er under forandring. Tallene og vores erfaring viser et klart billede af, at danske butikker må kæmpe hårdt for at sikre sig en fornuftig indtjening i et svært marked. Hos BDO er vi klar til at hjælpe mod sund vækst.

Lavere omsætningstal og butiksdød truer. Alle tal viser, at der kun er den samme omsætning for detailhandlen at kæmpe om.  Fødevarepriserne stiger, e-handlen med detailvarer er i vækst, og det er de traditionelle detailbutikker, der betaler prisen.


Vi kender branchen

Som landets fjerdestørste revisionsvirksomhed har vi en væsentlig andel af de danske detailbutikker i kundeporteføljen. Derfor har vi stor erfaring og en omfattende viden, om de udfordringer detailhandlen befinder sig i.

Vores branchekendskab bruger vi, når vi udvikler tiltag, der medvirker til sund vækst indenfor detail. BDO udarbejder regnskaber, reviderer og yder økonomisk rådgivning og sparring for detaillister. Vores specialister tager aktivt del i brancheorganisationer og deltager i relevante netværk.


Brancheanalyse for detail

Vores brancheanalyse er et godt redskab. Analysen giver vores bud på, hvor den samlede detailhandel er på vej hen. Vi giver gode råd og kommer med idéer til udviklingen. Samtidig udpeger vi områder, hvor branchen med fordel kan rette fokus i fremtiden.

 

Hvordan ser jeres tal ud?

I tilknytning til brancheanalysen tilbyder vi at sammenligne jeres forretningstal med resten af branchens. Hermed får I en række konkrete inputs til fremtiden:

  • Et grundlag for rigtige beslutninger
  • Inspiration til optimering
  • Fokus på nye muligheder i forretningen
  • Idéer til optimering af drift, personale og aftaler
  • Mulighed for at afdække svagheder og udfordringer

Du kan også selv sammenligne din virksomheds nøgletal, og se hvordan du klarer dig i forhold til dine konkurrenter i branchen.

Sammenlign nøgletal