• Forretningsudvikling i autobranchen

Forretningsudvikling i autobranchen

Står din virksomhed foran et generationsskifte, nye investeringer eller skift til et nyt IT-system, så står vi klar til at rådgive. Grundet vores store bagland og stærke faglighed er vi specialister i at finde nye muligheder og bryde vanetænkningen. Vi hjælper gerne dig med at udvikle din forretning, så virksomheden står gearet til yderligere vækst. Læs her, hvad vi bl.a. kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Generationsskifte

Det antages, at op mod 24.000 ejerledede virksomheder skal generationsskiftes i løbet af de næste år. Vi ved, at en beslutning om gennemførelse af et generationsskifte er svær at træffe. Med vores viden inden for bilbranchen har vi stor erfaring og stærke kompetencer i forhold til generationsskifte af din virksomhed. 

Lad os være din eksterne sparringspartner. Vi hjælper bl.a. med at værdiansætte din virksomhed, give dig overblik over de regnskabsmæssige, skattemæssige og likviditetsmæssige konsekvenser samt opgøre din privatøkonomi, herunder dine pensionsordninger.

IT-implementering

Følger jeres virksomhed med i den nye digitaliseringsbølge? Står I overfor investeringer i digitalisering? 

Vi har et IT-rådgivningsteam bestående af eksperter i digitalisering, som står klar til at hjælpe dig og din virksomhed gennem IT-investeringer. Vores team tilbyder rådgivning og sparring under hele forløbet fra udarbejdelse af business case, til når løsningerne er i drift, og vi sikrer gennemførelse af jeres digitaliseringsstrategi.

Plan B

Har du en drejebog for, hvad der skal ske, når uheldet er ude? Vi kalder det en Plan B

Er uheldet ude mod forventning, og en virksomhedsejer grundet pludselig dødsfald eller midlertidig sygdom ikke er tilstede i virksomheden, så vil det ofte give virksomheden store og akutte udfordringer.

Vi mener derfor, at det er vigtigt at have en plan. Plan B er ikke et juridisk dokument, men det er et praktisk dokument, der hjælper den nærmeste familie og virksomhedens ansatte med at sikre den fortsatte drift af virksomheden. 

Lad os sammen udarbejde en Plan B, der opfylder dine ønsker.