• Second Female

Second Female

Succes efter en simpel og effektiv opskrift

Forretningshistorien om fashionbrandet Second Female og Just Female er historien om en succesfuld rejse og et brand, der i dag omsætter for et trecifret millionbeløb – heraf ligger 25 procent i det danske marked.

Feminine og sofistikerede designs i lækre materialer giver modebrandet Second Female et særligt smukt skandinavisk udtryk. Bløde farver og forfinede prints, der til og med er til at betale, har opnået flotte vækstrater, siden brandet så dagens lys i 2000.

Second Female har flere gange skabt rekordvækst i et ellers presset marked. Ja, og i 2007 udvidede man ovenikøbet med Søsterfirmaet Just Female, der har et lidt mere råt og ungt udtryk.

I dag er begge brands repræsenteret internationalt, så man kan både shoppe Second Female og Just Female i de fleste europæiske lande, i USA og i Canada.

Ledestjerne og politimand

Bag Second Female og Just Female er Steen Holtermann og Preben Laust Jørgensen. Og det går godt i virksomheden. Steen Holtermann fortæller: ” Vi følger en simpel og effektiv opskrift i den måde, vi driver forretningen på. Vi slår ikke større brød op, end vi kan bage. Vi passer på omkostningerne, skejer ikke meget ud, og så har vi gennem alle årene haft en god rådgivende revisor i Carsten Madsen fra BDO, som vi ofte tager med på råd. Hans rådgivning i forhold til skat, finans og transaktioner har stor værdi. ” Steen tilføjer: ”Ja, Carsten er både den, vi sparre om økonomien med, og den der ligesom kan svæve over vandene og se og kommentere på, hvad vi gør rigtigt, og hvad vi kan gøre mere rationelt. Han stiller os de gode spørgsmål, og på den måde er han med sin store økonomiske indsigt en slags politimand og samtidig – måske lidt mere poetisk sagt - en ledestjerne for os. ”

Totalkoncept vil give mening for vores kunder

De to brands har hvert deres designerteam, og visioner for fremtiden er der mange af – Steen Holtermann fortæller: ”I fremtiden vil vi nok i langt højere grad tænke i helhedskoncepter indenfor vores brand. Vi kunne forestille os også at få en lang række andre elementer ind; for vi arbejder jo med visuel identitet, og her giver et gennemtænkt totalkoncept rigtig god mening for vores kunder. ”

Vores revisor lever sig ind i vores verden

Når Carsten spørger os ”Hvor vil I hen ad? ”, skærper det vores forretningsfokus, så vi skærer det overflødige væk, og det er en stor hjælp til at foretage de rigtige beslutninger. Det er primært skat, finans og transaktioner, som Carsten rådgiver os om. Vi har jo mange aktiviteter uden for landets grænser, og i og med vi også har selskab i Norge, så er der en lang række komplekse regler at forholde sig til. Det klarer Carsten og hans stærke BDO bagland; for de har jo et stort internationalt netværk i mere end 150 lande, som de kan trække på," forklarer Steen og tilføjer ”Det er ikke en overdrivelse, når jeg siger, at Carsten virkelig er meget ambitiøs på vores vegne – han siger ofte, at han ved, vi har endnu mere vækst i vente – og det er dejligt at have en revisor, der på den måde synes, vi er outstanding, og som formår at leve sig ind i den verden med de omstændigheder, vi arbejder indenfor ” slutter Steen Holtermann.