• Bilhuset Elmer

En stærk kvinde i front og tryghed i rådgivningsrelationen

Mottoet lyder ”Meget tilfredse kunder”, og i det ligger kernen af Bilhuset Elmers succes gennem mere end 40 år; for her er kunden og den gode service altid i centrum. Hvad enten ønsket er et eksklusivt, et praktisk eller et miljøvenligt køretøj – så er det altid lige ud af landevejen hos Bilhuset Elmer. Her finder kunden de mest topmoderne modeller at vælge imellem fra bilmærkerne Mazda, Suzuki, Citroën, Ford og Kia.

Bente Elmer står i spidsen for Bilhuset Elmer, som hun ejer sammen med sine børn Maibritt og Theis, og adm. direktør Thomas Jansteen, der har en større aktiepost.  Om Bilhuset Elmer, fortæller hun: ” Vi har altid arbejdet ud fra at sætte kunden i centrum, og når jeg ser tilbage, kan jeg se, at vi har formået at holde fast i det, vi kom fra – vi har bevaret det DNA, som virksomheden er rundet af, gennem forandringer, samfundets lav- eller højkonjunktur og gennem den vækst Mogens Elmer Gruppen har oplevet.

Min mand startede virksomheden på Amager i 1975. Dengang forhandlede vi Datsun, og siden udviklede det sig - flere bilmærker kom til, og vores forretningsomfang voksede støt. Efter hans død tog jeg over, og virksomheden voksede organisk, efterhånden som opkøb passede ind, ” Bente Elmer uddyber ”Vi overtog Finn Jørgensen Automobiler A/S i 2006, og samme år indviede vi nye faciliteter med cirka 3.400 kvm. på Kirstinehøj 66 i Kastrup. I 2012 købte vi aktiemajoriteten i Bilhuset Bornholm A/S, som nu hedder Bilhuset Elmer og i 2015 kom afdelingen i Helsingør til. Så vi har vokset os til en pæn stor koncern, ” lyder det fra Bente.

Professionel rådgivning

Statsautoriseret revisor og Senior Partner i BDO Carsten Madsen har været med som vores nærmeste rådgiver siden 80erne, og det har givet en stor tryghed. ” Bente Elmer forklarer ”Carstens rådgivning bærer præg af professionalisme, et stort og stærkt fagligt bagland og en rigtig god menneskelig fornemmelse for, hvilken type rådgivning, der passer til os som performanceorienteret virksomhed, men også som den familie vi jo er.

Carsten stiller de gode spørgsmål, og har det her overordnede falkeblik på os – det gør også, at vi bliver ved med at optimere og udvikle forretningen. Han kender os så godt, og ved hvor vi gerne vil bevæge os hen.” Adm. direktør Thomas Jansteen supplerer:  ”Carsten har været en god støtte for Bente, da hun stod alene med virksomheden, og i forbindelse med den ejerstruktur vi oprettede i 2000, da jeg trådte ind, har Carsten ligeledes givet os kvalificeret og god rådgivning – vi får en værdiskabende revision. ”

Velkonsolideret og beredt på fremtiden

Selskaberne i Mogens Elmer Gruppen er alle velkonsoliderede, og tallene taler deres tydelige sprog – indenfor alle de fem bilmærker er de lokale markedsandele højere, end det de respektive brands kan præstere på landsplan, og derfor er Bilhuset Elmer også en solid og attraktiv samarbejdspartner for bilimportørerne.

For så vidt angår fremtiden, der tegner lyst, siger Bente Elmer: ”Vi vil aktivt deltage i branchens fremtidige og helt nødvendige konsolidering; for vi har tyngden og erfaringen til at konsolidere og blive en vægtig spiller i fremtidens bilmarked – og vi regner da bestemt med, at Carsten og hans team i BDO bliver ved med at være vores nærmeste rådgiver. Vores relation er helt unik, og det giver os tryghed til yderligere at vækste. ”