• Illums Bolighus

Vi vælger altid det bedste i Illums Bolighus Aarhus - derfor er Jeanette på 10. år vores nærmeste rådgiver

Susie og Poul-Erik Kristensen står bag Illums Bolighus Aarhus, som i slutningen af oktober 2016 flyttede ind på Lille Torv 2. En drøm er blevet opfyldt for indehaverne, der gennem otte år drev bolighuset fra Vintervej.

”Vi er møbelfolk og har arbejdet med denne branche i mange år – både i Danmark og i England. Ud over bolighuset her, driver vi også DOKK 16, hvor vi sælger møbler til erhvervslivet. For os begge er det begejstringen for kvalitet, eminent håndværk og skønheden i et smukt møbel eller en brugsgenstand, der giver gejst og lyst til at investere så meget af os selv i denne drøm, ” fortæller Susie Kristensen, som er bolighusets daglige leder, ansigtet udadtil og den der har fingeren på pulsen i forhold til de i alt 80 ansatte. Poul-Erik leder de andre virksomheder, som parret ejer, og så står han for økonomidelen.

Kvalitet frem for alt

Også i forhold til samarbejdsrelationer, sigter indehaverparret altid efter høj kvalitet. Statsautoriseret revisor og Partner i BDO Jeanette Staal har været nærmeste rådgiver de sidste ti år, og tilliden mellem kunde og revisor er stor: ”Når vi har noget i virksomheden, som vi ikke selv formår at løse, så spørger vi altid Jeanette – det er lige fra budgetter, over forhandlingsteknikker til hvordan vi fik oprettet den rigtige virksomhedsstruktur, ” forklarer Susie Kristensen og tilføjer: ”Jeanettes rådgivning er meget værdifuld for os, og den professionalisme, vi bliver mødt med, gør, at vi føler os trygge. Jeanette kender os så godt, at hun næsten har forberedt et svar og en håndgribelig løsning, førend vi har formuleret spørgsmålet – Ja, faktisk giver den sikkerhed, vi mødes af i rådgivningsydelserne uden tvivl rum til, at Poul-Erik og jeg kan være dem, vi er nemlig to entreprenante mennesker, som altid gerne vil tænke nyt og videreudvikle vores forretning.”   

Aarhus’ nye fyrtårn

Illums Bolighus blev grundlagt i København i 1925 under navnet BO. Bag etableringen stod den danske forretningsmand Kaj Dessau, og lige siden har brandet været synonym med høj kvalitet.  

Stemningen og kvaliteten i provinsens flotteste bolighus fornemmes da også - såvel fra hovedindgangen på Lille Torv som fra gården, hvor der med et glasparti er åbnet op, så man får et spændende kig ind i universet af stilsikre klassikere. Her hersker en særegen ånd og indretningen.

Det smukke palæs oprindelige udtryk er med Susie og Poul-Eriks ideer bragt tilbage af Aarhus arkitekterne Luplau & Poulsen, og indretningen sikrer, at kunderne får lyst til at bevæge sig igennem alle de fem spændende etager.

Interessen for at besøge det nye oplevelseshus har da også været massiv, og allerede nu mærker man, at Illums er en Aarhus-attraktion på linje med byens andre kulturelle fyrtårne: ”Vi er stolte af resultatet, vi ser os selv som et oplevelseshus, der bygger bro til Latinerkvarteret i Aarhus, så fremtiden kommer til at byde på masser af spændende tiltag og events her fra os – Jeanette og teamet bag hende i BDO forbliver vores faste professionelle sparringspartnere, ” slutter Susie Kristensen.