• Et samarbejde mellem Bikubenfonden og BDO

Covid-19: Få en times gratis rådgivning

I samarbejde med Bikubenfonden tilbyder BDO fonde og foreninger en times gratis rådgivning i relation til de udfordringer og problemstillinger som udbredelsen af Covid-19 medfører.

Bikubenfonden har en lang tradition med at tilbyde andre filantropiske essentielle virkemidler foruden at give økonomisk støtte. Formålet med dette initiativ er at bidrage til et bedre beslutningsgrundlag for Bikubenfondens bevillingsmodtagere.

BDO svarer gratis på dine spørgsmål, og vi gør vores bedste for at give dig et hurtigt og fyldestgørende svar. BDO anvender op til en time gratis på besvarelsen af dine spørgsmål. Vi gør opmærksom på, at hvis du har meget specifikke henvendelser og/eller komplekse spørgsmål som kræver mere end en times arbejde, så vil vi (BDO) sammen med dig kontakte kontakte Bikubenfonden omkring opgaveløsning. Husk, vi svarer løbende på spørgsmål ud fra den viden vi har tilgængelig på tidspunktet for spørgsmålet (bemærk tidsangivelse for svaret). Der kommer løbende nye hjælpepakker, afklaring af fortolkninger mv., og vores svar er derfor med forbehold herfor. Vi svarer som udgangspunkt i tidsrummet 8-17 på hverdage.

 

Få et samlet overblik over hjælpepakkerne