Schrøder Partners er nu en del af BDO

Siden maj 2015 har Schrøder Partners været en del af BDO Danmark, og selskabets aktiviteter hører nu ind under BDO’s Corporate Finance-afdeling.

Ambitionen med sammenlægningen har været at skabe en af markedets ledende Corporate Finance-afdelinger med stærke rådgivningstilbud inden for MA, due diligence og transaction services til små og mellemstore virksomheder.

Teamet i BDO Corporate Finance har arbejdet med virksomhedsoverdragelser siden 1990 og besidder en betydelig erfaring og kompetence på området. Afdelingen er en selvstændig enhed i BDO, der især arbejder med køb og salg af mindre og mellemstore vikrsomheder, men også med større koncerner - herunder også med problematikkerne ved generationsskifte.

BDO Corporate Finance tilbyder kompetent rådgivning gennem hele processen fra den indledende prisfastsættelse til den afsluttende kontraktunderskrift. Vi er specialister i alle forhold vedrørende virksomhedsoverdragelse: virksomhedskøb, virksomhedssalg, generationsskifte, fusion, MBI, MBO og om kapitaltilførsel. 

Afdelingen har et meget stærkt nationalt og internationalt netværk, og der er global tilstedeværelse med mere end 1100 kontorer overalt i Europa. Således har BDO Corporate Finance et solidt fundament i forbindelse med transaktioner på tværs af lande, hvor BDO er blandt Europas førende inden for markedet.

Vi er glade for, at Schrøder Partners nu er en del af BDO, så vi på sigt kan blive en endnu mere markant aktør på markedet.