Camping

En række revisorer og rådgivere i BDO har i flere år beskæftiget sig med campingerhvervet og de forhold, der er vigtige for at drive campingplads. Vi har derfor opnået et indgående kendskab til campingpladser og de forhold, der gælder specielt for denne branche.

Vi har desuden gode kontakter til campingbranchens samarbejdspartnere på områder som finansiering samt køb og salg.

En campingplads er noget særligt

Vi er klar over, at en campingplads ikke er lige som alle andre virksomheder. Lige som dig ved vi, at der er en række forhold, man skal tage hensyn til, for at en campingplads bliver en succes. Branchegruppen for camping har et indgående kendskab til de særlige forhold, som gælder campingbranchen.

Vi kan ikke love solskin

Men vi kan hjælpe din virksomhed med mange andre ting, som også er forudsætningen for en succesfuld campingplads. Vi har udviklet flere produkter til campingbranchen fx kontoplaner og budgetmodeller, der beskriver de vigtigste nøgletal for campingpladser.

Generationsskifte

En campingplads indeholder typisk store værdier. Hvis du vil sælge eller overdrage din campingplads til næste generation, er det vigtigt at få tingene planlagt i god tid. Det kan du læse mere om under Generationsskifte.

Energiafgifter

Vi har foretaget analyser for Campingrådet, som tydeligt viser, at campingpladserne bliver hårdt belastet af energiafgifter. Vi tilbyder derfor din campingplads en afgiftsgennemgang. Det kan du læse mere om her.

Yderligere oplysninger

Kontakt branchegruppens formand Morten Ovesen eller din lokale repræsentant for branchegruppen: